user_mobilelogo

Ons bestuurslid, Mathjieu Geelen, is samen met Pierre Loyen in de vroege ochtend van vrijdag 11 april met de wagen volgeladen vertrokken richting Kursenai, Litouwen. Met dank aan Frituur Margot, Cook and Living en vele privé schenkers heeft hij zijn wagen kunnen volladen. Het was zelfs onmogelijk om alle geschonken artikelen mee te nemen.

Voor Mathieu en Pierre is dit niet de eerste keer dat zij deze tocht naar Litouwen onderneemt. Reeds meerdere malen is Mathieu met zijn wagen volgeladen richting Oost-Europa getrokken. Voor de tweede maal heeft Pierre hem hierbij vergezeld. Elke keer opnieuw weet hij daar de kinderen superblij te maken.
Na een overnachting in Polen is het in één ruk doorrijden richting Litouwen. Voorbij Polen is het nog steeds een beetje een avontuur op de Oost-Europese wegen. Maar eenmaal aangekomen in Kursenai is de ontlading groot. Het uren puzzelwerk van voor het vertrek is er in een mum van tijd terug uit.

Dit jaar heeft Mathieu ook op persoonlijk initiatief helpen verven in een nabijgelegen schooltje. Deze belofte had hij bij vorig bezoek gedaan aan de directrice.

Eenmaal Mathieu terug is zal hij zijn volledige verhaal doen met de nodige foto's natuurlijk.

 

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven over onze activiteiten kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.


Ontvang HTML?

Info

vzw KeeBaLTic

Bampstraat 64
3630 Maasmechelen

Ondernemingsnummer:

895 682 855

Bank:

IBAN BE80 9793 3175 6977 BIC ARSPBE22

email:

 info@keebaltic.be

 webmaster@keebaltic.be