user_mobilelogo

Na 8 jaar trouwe dienst in onze vzw moeten we afscheid nemen van mede-oprichter en bezieler van deze vzw Eric Claes. Ook zijn vriendin Elisabeth Szanto en ondervoorzitter Wim Van Den Bergh verlaten onze vzw.

In 2006 ging Eric mee op missie naar Litouwen met Kleine Brogel. Tijdens de Kerstperiode werd hij emotioneel geraakt door de armoede waarin de kinderen in het weeshuis in Kuršenai. Hij mobiliseerde het thuisfront en zo werden enkele vrachtwagens opgestuurd richting Litouwen. De blijdschap van de kinderen was onbeschrijflijk en raakte hem nog dieper.
Eens terug thuis besloot hij dat hij dit zo niet kon laten. Samen met enkele collega´s richtte hij KeeBaLTic op. Jaar na jaar ging hij terug om de kinderen in dit weeshuis te steunen zowel met materiaal als met aandacht. Al snel begreep hij dat enkel materiaal afgeven niet voldoende is.

Als secretaris was Eric de spilfiguur van onze vzw. Zijn hele vrije tijd ging op in de vereniging. Hiervoor willen wij hem dan ook ten zeerste bedanken.

Na 8 jaar heeft hij besloten zich achter een nieuw project te zetten en daarbij wensen wij hem alle succes. en nogmaals bedankt voor al die jaren van inzet.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven over onze activiteiten kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.


Ontvang HTML?

Info

vzw KeeBaLTic

Bampstraat 64
3630 Maasmechelen

Ondernemingsnummer:

895 682 855

Bank:

IBAN BE80 9793 3175 6977 BIC ARSPBE22

email:

 info@keebaltic.be

 webmaster@keebaltic.be